Pomocy ;) Jak zamontować Diody?

05 Sie 2007, 20:05

Siemano,

na samym początku chciałem się z Wami wszystkimi serdecznie przywitać i z góry podziękować za odpowiedź na moje pytanie.

Mam problem, chcę w swoim samochodzie zamontować Diody, pierwszą pod kierownicą, drugą od strony pasażera, na desce nad nogami i jedną przy lusterku górnym.

Ale pojawia się problem, nie wiem jakie diody wybrać. Może Diody które są w takiej rurce ? Albo zwykłe ?

Proszę, pomóżcie mi.

Aha, jeśli w miare możliwości moglibyście podeslać linki do w/w diód.

Z góry dzięki.

Pozdrawiam exinho.
exinho
Nowicjusz

06 Sie 2007, 00:08

ja to bym najpierw się pochwalił na Twoim miejscu w jakimż to bolidzie (marka, model, rocznik) chcesz montować, jaką masz tapicerkę w środku, a potem wszystko Ci się doradzi!!! A potem jak już będziesz robić, to wykonaj fotki, a potem artykulik do działu zrób to sam!!!!
Pozdrawiam!
DFireCrow

06 Sie 2007, 02:37

Fire Crow napisał(a):ja to bym najpierw się pochwalił na Twoim miejscu w jakimż to bolidzie (marka, model, rocznik) chcesz montować, jaką masz tapicerkę w środku, a potem wszystko Ci się doradzi!!! A potem jak już będziesz robić, to wykonaj fotki, a potem artykulik do działu zrób to sam!!!!
Pozdrawiam!

Tym czym jeżdżę nie idzie sie chwalić, ba! wręcz nienależy :P a tak na prawdę to Lancia Delta rok. 1994 silnik 1.8 benzyna :)
exinho
Nowicjusz

13 Sie 2007, 13:52

To masz kurcze szczęście, bo moge Ci całkiem nieźle pomóc. Na moim podwórku jeszcze przez tydzień będzie stała Lancia Delta '95 więc mogę papetrzeć, pomyśleć i ci wszytsko podać jak na tacy. Ale ważny jest kolor tapicerki. W niej jest beżowa, a w twojej :?:
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy zawsze trzeba kupować nowy akumulator?
    Zimny, mroźny poranek. Twój samochód pokryty lodem po minusowej temperaturze w nocy. Wsiadasz, chcesz jak najszybciej go odpalić i rozgrzać. Po przekręceniu kluczyka w stacyjce silnik jednak ani drgnie. Akumulator ...