Witam Mam pytanie odnośnie pewnego przypadku w Audi Q3 Quattro 170KM Diesel w roczniku 2012 automat mianowicie jadąc na 6 lub 7 biegu przy prędkości 60-70km/h powstają drgania przenoszące się do kabiny jakby od silnika. Jeżeli jadę na wyższych obrotach drgań nie ma pytanie czy to jest normalne. Wymieniłem koło dwumasowe, bo i tak było do wymiany wymieniłem również gumy podtrzymujące tłumik i nadal drgania są odczuwalne. Może ktoś spotkał się z takim przypadkiem. Pozdrawiam
Kumas77 napisał(a):Może ktoś spotkał się z takim przypadkiem.
Ja się spotkałem. Raz był problem skrzyni innym razem wał i podpora, trzeba sprawdzić magiel też raz miałem taką akcję ale drgania bardziej były na kierownicy, sá jeszcze półosie, piasty, tarcze koła itd.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
MITSUBISHI Concept CA-MiEV - podmiejski samochód elektryczny Po analizie wyników trzyletnich badań zadowolenia użytkowników modelu i-MiEV (2009) oraz za sprawą rozwoju technologii akumulatorów i elektrycznych układów napędowych, firma MMC rozważa obecnie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.