Witam
Słyszałem ostatnio w radiu że osoba która ma 18 lat i zrobiła prawko kat. B to przez pierwsze 2 lata za dwa wykroczenia jest skierowana na jakiś kurs, ale policji się to nie spodobało i złożyli propozycję aby przez 2 lata jeździć z osobą doświadczoną (mającą 5 lat prawo jazdy). Weszło to, czy tylko tak postraszyli??
jeszcze nie weszło, także jeżeli zdałeś/łaś egzamin przed wejściem tej ustawy w życie to nie musisz się martwić, podobno coś ma wejść po nowym roku, ale nie wiem dokładnie, mogę opierać się tylko i wyłącznie na informacjach z mediów.
a ja mam pytanie
wyjezdzilem juz prawie wszystkie godziny
instruktor mi mowil zebym przyniósl mu dokumenty (ksero paszportu potwierdzenie zameldowania i zdjecie) nie zapomnialem o czyms?
i jak ja mu to przyniose i on wypisze mi te papiery na egzamin to musze placic przez bank za egzamin i dopiero wtedy ustalac czy moge na miejscu w wordzie zaplacic?
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Najmocniejsze limuzyny V8 Sprzedaż najmocniejszych samochodów w klasie premium niezmiennie rośnie odnotowując kolejne rekordy. Dobrym przykładem na potwierdzenie tego trendu jest dynamicznie rozwijający się polski rynek. Piękne i szybkie limuzyny ...
mówiłem czysto teoretycznie, że jeżeli masz dowód tymczasowy, osobisty, który można mieć grubo przed 18stką nie potrzebujesz paszportu i świstka o zameldowaniu.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.