Problem GAZ

01 Lut 2010, 22:03

Witam , jestem nowym forumowiczem. Zakupiłem Seata Leona 1999r, Silnik 1.6 8V SR, Ma zamontowaną instalację gazową ale nie wiem której generacji, wiem że to jedna z pierwszych sekwencji. Byłem u gazownika znajomego, powiedział że na gazie pracuje na dwa cylindry, ponieważ siedzi komputer sterujący, to pierwsza usterka, a druga to że reduktor troche przepuszcza ale z tym sobie poradzi. Instalacja została założona w 2003 roku podaje parametry montowała firma Abart. Instalacja kosztowała ponad 4tyś, wszystko sprawne prócz tych dwóch elementów, w zasadzie bardzo zależy mi na tym komputerze, mam pytanie czy ja go gdzieś moge kupić? Może używany Pomóżcie?
1.Centrala MICRO STORM/BLITZ BRC
2.Elektrozawór GPL ET98 BRC
3. Kabel elektrozaworu na wielozawór BRC
4.Kabel sensora hali P/S wielozaworu
5.Kit bazowy FLY Uniwersalny
6.Maskownica zaworu tankowania
7.Przewód gazowy o6 Cu w osłonie
8.Wielozawór BRC TOR 180/30 Europa
9.Zawór tankowania BRC
10.Zbiornik TOR 204/630/47l
roberto149
Nowicjusz

Miejscowość: Legnica

08 Lut 2010, 19:38

W Legnicy masz przedstawiciela firmy Czakram która jest importerem BRC ( bo takę masz instalację ) i niech Ci polecą jakiś warsztat w okolicy .
wrocek66
Początkujący

Miejscowość: Wrocław
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najczęściej wybierane samochody przez Polaków
    Rozmaite narodowości wyróżniają się różniącymi się od siebie zwyczajami, tradycjami, ale także nurtami, w które wierzą. Jedni podają sobie rękę na przywitanie, natomiast inni uważają ten sposób ...