Witam serdecznie.
Wracając z uczelni, usłyszałem strzał...i od tej pory obroty spadają na sam dół....tak aby silnik ledwo co chodził. Na dodatek nierówno pracuje?
Co może być tego powodem.
Problem dotyczy BMW 520 24V 150KM
no albo rura dolotu powietrza od filtra sie rozszczelnila albo obudowe filtra rozerwalo- u mnie bylo to samo. a czy jak wcisniesz gaz do dechy to sie dlawi i nie wchodzi plynie na obroty??? wg mnie to najprawdopodobniejsza przyczyna
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Nie holuj bez sensu.... Kiedy warto wezwać pomoc drogową? Kiedy znajomy (albo nieznajomy) prosi o zaholowanie go do warsztatu, nie zawsze wiadomo jak się zabrać do roboty. Bierzemy kawał liny, zaczepiamy o coś i… nasza pomoc zamienia się w "niedźwiedzią przysługę" jeżeli ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.