Problem z gazem w punto I rok 96

18 Kwi 2008, 21:06

mam instalacje gazowa od lipca 2007, z która od samego początku były problemy później okazało sie ze była źle zainstalowana i naprawili ja w serwisie. Teraz jest po pierwszej wymianie filtrów i samochód zachowuje sie inaczej niż przed wymiana. Samochód gaśnie gdy zmieniam bieg na skrzyżowaniu na dwójke, gdy stoi na luzie to jego obroty sa dziwne jakby nie równe. odtworzyłem maskę i jak docisnę filtr powietrza to jakby dostawał większych obrotów. Co poradzicie w tej sprawie? może ktoś miał podobne problemy
jacekstg
Nowicjusz

18 Kwi 2008, 21:31

zle jest dobrany filter gazy skoro jak docisniesz to mu sie poprawia zgłos sie z tym do serwisu i powiedz jak jest ze od kiedy załozyłes to sie ciagkle cos dzieje
wampir1717
Aktywny

Miejscowość: NY
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Braki techniczne, niesprawność auta - wypadki drogowe
    Niesprawność techniczna pojazdu była w zeszłym roku przyczyną przeszło 150 wypadków drogowych, około 60 z nich miało miejsce z powodu zawinionej przez kierującego niesprawności auta. W konsekwencji zginęło kilka osób, ...
    Samodzielna wymiana oleju silnikowego
    Dla osób lubiących samodzielnie naprawiać samochody, wymiana oleju silnikowego nie jest żadnym problemem. Jednak coraz więcej osób wybiera profesjonalne warsztaty takie jak Euromaster. Nic dziwnego, standardy ...