Panowie mam powazny problem , przez swwoja głupote ;/ zgubilem klucze od auta (jedyne) VW Golf 3, auto jest zamkniete ja nie mam kluczy, jak je otworzyc i uruchomic.
Co trzeba wymienic , dokąd sie udać z tym i jakie koszta?? prosze o odpowiedz ;/
Jak podjechać w zimie na zaśnieżoną i oblodzoną górę? Jazda po jezdni pokrytej śniegiem czy lodem jest wyzwaniem, a szczególnie trudne staje się wtedy wjechanie na wzniesienie. Co zrobić, by ruszyć z miejsca i bez problemu pokonać górkę? Kilka rad przygotowali ...
FLV – koncept Toyoty i Lexusa, którego nie znałeś W połowie lat 90. Toyota i Lexus pokazały światu koncepcyjny pojazd FLV. Auto o nieszablonowym nadwoziu pokazywało ciekawe podejście Japończyków do projektowania luksusowych samochodów. Wybraliśmy się w krótką ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.