Project Kahn Range Rover Sport Vesuvius . . . ;d

10 Wrz 2007, 17:47

Brytyjska terenówka prezentuje się nobliwie niezależnie od wersji. Firma Project Kahn postanowiła przeobrazić Range Rovera w maszynę marzeń. Opracowana przez nią wersja Vesuvius wyróżnia się pakietem ospojlerowania, wielkimi kołami oraz krzykliwą kolorystyką tapicerki. Co ciekawe, do każdego zakupionego egzemplarza tuner dokłada efektowny zegarek...
Zdjęcie
Pepik ;D
Pepik
Nowicjusz

Miejscowość: Gliwice

11 Wrz 2007, 01:03

Podoba mi się połączenie czarnego z pomarańczowym fajne zestawienie tych dwóch kolorów, nadaje mu specyficzny charakter 8)
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

12 Wrz 2007, 06:31

ładny ładny godny uwagi
pietrzyk
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: sosnowiec

12 Wrz 2007, 19:56

Ładny, ale tracą jego właściwości terenowe. 8)
Czasami mam problemy, ale zawsze je rozwiązuję.
motomaniaczek
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Końskie

30 Wrz 2007, 11:49

Widziałem juz go wczesniej na zdjęciach. Bardzo ładny czarny i pomarańczowy robią bardzo dobre wrażenie, duże felgi też są OK, a środek jest odjazdowy, no i konstrukcja ramowa. szkoda tylko ze RR Sporta obniżili o kilkanaście centymetrów w porównaniu do zwykłego RR, no ale inaczej nie trzymałby sie tak drogi i nie wc hodził w zakręty jak ............................. No niewiem, załóżmy jak porsche carrera :P xDD
Chevrolet Cammaro SS 1969.
kudlaty
Nowicjusz

Miejscowość: Zielona Góra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zamienniki opon - kalkulator
    Zamiennik to opona która ma za zadanie zastąpić nam oponę wzorcową tą którą przewidział do montażu w samochodzie producent. Chodzi tu dokładnie o rozmiar średnicy zewnętrznej opony który będzie jak najbardziej ...