Nie wiem zupełnie jaki samochód wybrać ;] Poszukuje Sedana ewentualnie jakieś kombi do 10 tys. Raczej benzyna ponieważ nie mam w planach jakiś większych tras ;] Wiadomo od czasu do czasu jakiś wypad do większego miasta i tyle ;] Co do spalania to max 9-10l. Myślałem o passacie lub a4, ale może zaproponujecie mi jakąś inną opcje? ;]
roqwor napisał(a):A np jakąś Astrę w tej cenie znalazłaby się? ;]
II generacji (G) owszem znajdzie się bardzo ładna z dynamicznym silnikiem 1,8 16V lub 2,0 16V. Możesz też poszukać większej vectry B 1,8 16V 2,0 16V 2,5 V6
Badanie sprawności amortyzatorów Oj podnieśli mi ciśnienie . Nie wiem czy niektóre stacje SKP mają nieskalibrowane maszyny do badania sprawności amortyzatorów czy jest jakiś knif ? Bo tak . Miesiąc przed przeglądem okresowym pojechałem na stację ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.