![Idea :idea:]()
Witam serdecznie forumowiczów, założyłam ten temat ponieważ szukam autka dla siebie w kwocie do 4 tysięcy na samo auto, na OC, rejestrację i wymienienie rozrządu i innych rzeczy mam osobne pieniądze, nie mam wymagań co do auta bo wiadomo że za taką cenę nie można mieć wszystkiego, ważne by jeździło, hamowało, skręcało i było jak najmniej awaryjne i paliło w granicach 8-9l/100km zaznaczam że interesują mnie tylko samochody z benzyną. Zastanawiam się nad kilkoma modelami samochodów (choć upieranie się na dany model i markę może czasami mieć fatalny skutek) to przedstawie wam moje typy:
*mitsubishi colt
*mazda 323f
*opel astra f-chociaż nie wiadomo jak z rdzą
*renault megane I
*seat ibiza II
*skoda felicia
*vw golf 3 lub polo (golfa raczej wolałabym uniknąć bo wiadomo że wśród młodych jest popularny i katowany i śmiesznie tuningowany z chińskimi lampami)
*zastanawiałam się też nad daewoo lanos ale ten samochód bez LPG spala 12 litrów na setkę więc chyba odpada
Samochód byłby używany na dojazdy do pracy i sporadycznie wyjazdy poza miasto do 300 km w dwie strony dlatego chciałabym uniknąć miny i że w połowie drogi mi padnie silnik..
Nie mam wymagań dotyczących wersji nadwozia, może to być każdy segment oprócz kombi
Zapomniałam dodać że szukam auta z pojemnością silnika do 1,6
Obszar poszukiwań Wielkopolska
Liczę na pomoc forumowiczów którzy mogą podzielić się spostrzeżeniami, coś doradzić itd. Pozdrawiam
![Uśmiechnięty :)]()