Trzeba będzie wywalić gaz i dorobić klatkę Na początek nie ma co salce z 3.0 a 150 km w zupełności wystarcz. Wiem bo kolegi e30 2.0 dałem radę trochę powywijac
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Bezpieczne wakacje z kamperem Z powodu pandemii wiele osób obawia się spędzać urlop w dużych ośrodkach wypoczynkowych. W tej sytuacji jednym z możliwych rozwiązań okazuje się kamper, inaczej samochód kempingowy, posiadający część mieszkalną, ...
Jakieś szałowe te auta nie są, zwłaszcza ta w "macie". Od młodego gniewnego (mniemam, że właściciel jest na jednym z foto). Odpustowe przeróbki Propozycje jurka całkiem ok
Sorki za pisanie posta pod postem ale ta strona jest nie najlepiej zrobiona pod urządzenia mobilne i nie mogę wysłać posta dłuższego niż 3 linijki tekstu
Postanowiłem zakupić e36 od znajomego za 3k Silnik czysty ale buda dziurawa. Wywale wszystko co zbędne jak tapicerka i deska oraz wsadze klatkę i kubla.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.