Witam. Ojciec chce wymienić samochód na taki którym będzie ciągał przyczepę kempingową(długość 6m). Budżet to 50000-55000 zł. Silnik diesel. Podał mi auta którymi się interesuje i prosił,aby zdobyć jakąś opinie o nich lub jakieś inne samochody godne polecenia. Auta którymi się interesuje : VW Multivan Nissan X-Trial Nissan Qashqai Co sądzicie o tych samochodach? Jakie silniki polecacie? A może jakieś inne samochody polecicie? Ja osobiście myślałem też nad Fordem S-Max
Invi napisał(a):Ekspertem od caravaningu nie jestem, nawet pojęcia o tym nie mam, ale logika podpowiada, że takiej wielkości przyczepa swoje waży. Ile dokładnie?
Ehm, znam osobę która chce kupić kemping do Octavii 1.9 TDI
Targi Pojazdów 4x4 OFFROAD SHOW POLAND 2013 / relacja Targi Pojazdów 4x4 w Warszawie to prawdziwa uczta dla fanów aut z napędem 4x4 i miłośników jazdy w terenie. W hali wystawowej MT Centrum, przy ul. Marsa 56C odbyła się wystawa ponad 120 aut terenowych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.