Dzwoniłem do kilku firm które zajmują się katalizatorami, i doradzili mi aby oddać do regeneracji, i chyba na to się zdecyduje Wielkie dzięki za pomoc i poświęcony mi czas Pozdrawiam
Jaki dostawczak do miasta, a jaki na długie trasy? Przegląd modeli VW Szukając idealnego samochodu do firmy, przedsiębiorcy stają przed dylematem: postawić na zwrotność i ekologię, czy może na maksymalną ładowność i komfort w trasie? Uniwersalne rozwiązania w transporcie nie istnieją, dlatego ...
Pierwsze amortyzatory wysokich osiągów typu Twin Tube - 1989 rok Podczas jazdy amortyzator tłumi drgania kół oraz utrzymuje pojazd w poziomie. Zapobiega kołysaniu się nadwozia oraz „nurkowaniu” pojazdu przy hamowaniu lub unoszeniu przodu przy szybkim ruszaniu. Sprawny ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.