witam.mam maly problem:gdy silnik jest włączony i pedał sprzegła wcisniety,silnik pracuje cichutko tak jak powinien.gdy juz puszcze sprzegło to słychaz jakis szum w silniku?? czy to sprzegło?? pozdrawaim i dziekuje
A szum słychać w silniku,czy w skrzyni biegów.Nasuwa mi się myśl,że to jednak w skrzyni biegów.Czyli prawdopodobnie zbliża się wymiana łożysk w skrzyni.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Folia do oklejania samochodu. Czy naprawdę jest skuteczna? Każdy właściciel samochodu chcę przedłużyć okres cieszenia się nowym i pięknym autem tak długo, jak to możliwe, dlatego stara się chronić go przed uszkodzeniami. W tym celu robi przeglądy techniczne, stosuje drogie oleje ...
10 najoszczędniejszych SUV-ów – testy drogowe Consumer Reports Hybrydowy Lexus UX i Toyota RAV4 to najoszczędniejsze SUV-y pod względem zużycia paliwa na rynku. Tak wynika z testów w rzeczywistych warunkach drogowych, przeprowadzonych przez największą i najbardziej prestiżową ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.