[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - Od pierwszego właściciela. Skoro był trzymany tyle lat najpewniej służył bezawaryjnie. Widać drobne otarcia, ale wydaje mi się, że bity nigdzie nie był. Silnik 2.0 jest dość ekonomiczny. Jak na 2.0 benzynę, to spalanie w przedziale 6.2-7l w trasie i ok 10l w mieście uważam za dobry wynik. Warto obejrzeć - auto bardzo wygodne. (Mój ojciec ma C5 z 2003r, co prawda w bogatszej wersji i z silnikiem diesla, ale bardzo sobie chwali, szczególnie komfort)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - A4 wydaje się być w dobrym stanie, ale to auto od handlarza - gdybyś chciał je oglądać, to polecam zabrać kogoś, kto się zna na autach, bo w Polsce uczciwych handlarzy niestety wielu nie ma.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - Ładnie wygląda to mondeo, ale to samo co wyżej - handlarz
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - Również długo w jednych rękach, co powinno świadczyć o bezawaryjności. Niestety ciężko mi ocenić po zdjęciach czy nie była bita, ponieważ cienie nie pozwalają zobaczyć czy lakier ma inne odcienie. W każdym razie - gdybyś oglądał, to przypatrz się, czy lakier nie ma czasem innych odcieni na poszczególnych elementach
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - Ładny accord, ale znowu handlarz. Do tego nie wierzę w ten przebieg. Ale może warto obejrzeć? PS: nie wierz w książeczki serwisowe - chcesz znać realny przebieg, to może Ci się uda w ASO, o ile był do końca serwisowany w w/w zakładach.