REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
adrianbokser napisał(a):http://olx.pl/oferta/samochod-osobowy-l ... 44632de413 może coś takiego ?
j0zek napisał(a):Jakoś ten Lexus nie wygląda reprezentatywnie, mimo że to Lexus. Za starawy.
Lepiej kupić coś świeższego, bo jak wiadomo zdecydowana większość ludzi prędzej oceni kierowcę po nowszym aucie (oczywiście nie mówimy o jakiejś Skodzie Fabii itd.) niż po starym klasy premium. Z całym szacunkiem ale taki Lexus wygląda jak...
Może BMW e90? Za 40k spokojnie trafisz na zadbany egzemplarz i jak dla mnie prezentuje się lepiej od tego Lexusa..
Prezencja na wysokim poziomie, marka premium i świeży model.
granitex napisał(a):BMW e60 w benzynie powinno sie dostac w dobrym stanie za taka kwote, z Audi jedynie A6c6 w benzynie 2.4, silnik ok ale duzo pali, a z rozrzadem chyba tak samo jak w modelach z innymi jednostkami, oba reprezentatywne, i oba beda mialy okolo 10 lat, beda tez drogie w eksploatacji ale to oczywiste, jak nie zalezy Ci az tak bardzo na premium, moze passat b6 w dieslu 1.9, wydaje mi sie ze to jedyny malo awaryjny motor w calej gamie, w benzynie same padaki, za 40 tys bedziesz mial stosunkowo mlody rocznik, a w sedanie, czarny i wersja chrom wyglada naprawde ladnie, jest jeszcze insignia, moze troszke bedziesz musial dolozyc do budzetu ale nieznacznie, benzyna 1.8 (slabo jedzie ale bezawaryjna) albo 2.0t (dobrze jedzie i duzo pali), diesle ciezko mi powiedziec ale jakos chyba tragedi nie ma
granitex napisał(a):moze passat b6
michu23231 napisał(a):http://allegro.pl/seat-exeo-2-0tdi-navi ... 70482.html
granitex napisał(a):jeszcze insignia
j0zek napisał(a):Za starawy. Lepiej kupić coś świeższego
Rozumiem, że pojęcie luksusu i reprezentatywności jest względne, ale propozycje aut z podstawowymi (małymi) silnikami lub też zrebrandowane Audi brzydkie jak noc to już lekka przesadamichu23231 napisał(a):Trzy propozycje ode mnie
no ale jak ktoś się zna i zauważy, że facet podjechał rzadko spotykanym i cenionym S60R to jego notowania wzrastajągranitex napisał(a):podal Volvo s60 co wizualnie na tym samym poziomie co Passat albo to Exeo, mega limuzyna to Volvo