Nie no, do segmentu A się nie zmieszczę (190 cm wzrostu) ^^ wiem, że planuję dużą przesiadkę i jestem tego świadom, ale po prostu chce ograniczyć koszty utrzymania auta co też jest jednym w głównych powodów. Nie lubię gdy w aucie jest jakiś defekt, i jak tylko go zauważę to staram się od razu to naprawić. Niestety BMW generuje koszty, stać mnie na jego utrzymanie, ale przy moich zmniejszających się przebiegach i chęci odłożenia na mieszkanie, chciałbym autko jakieś kupić na 5 lat co będzie mnie woziło, a nie generowało dużych kosztów.
Volvo s40? Zanim kupiłem BMW to chciałem kupić s40 lub v40 z silnikiem t4. Teraz z powodów wspomnianych wcześniej, była by to przesiadka z deszczu pod rynnę. Samochodem jeżdżę coraz mniej bo do pracy dojeżdżam metrem, a na dodatkowe fuchy po pracy dojeżdżam komunikacją. Zostaje jedynie dojazd do dziewczyny i wycieczki z nią.
Nie skreślam Niemca, a tym bardziej Francuza
![Uśmiechnięty :)]()
o futurystycznym wyglądzie nie miałem na myśli, że Peugeot, Renault czy Citroën jest nazbyt futurystyczny, lecz odniosłem się do słów, że liczą się dla mnie jedynie bajery.
Tak na prawdę z VAG'a chce wyeliminować VW, Audi, bo to one głównie zbrzydły mi w opiniach Januszy. Każde inne auto przełknę, choć mogę mieć wątpliwości
Każde inne auto będzie podlegało wzięcia pod uwagę. Nawet możemy pójść w segment C i bez wielkiego silnika, byle by kosztem ekonomiczności.