Mam taki problem, zaplanowałem wymianę oleju silnikowego w moim Fordzie mavericku 2,7 Tdi, lecz popełniłem mały błąd. Po wymianie wlałem 5L nowego lecz moczy się tylko końcówka bagnetu , wiecie może ile wchodzi oleju do tego silnika ?
Trójkołowe pojazdy elektryczne Toyota "i-ROAD" Wiele mówi się dziś o nowych koncepcjach organizacji transportu miejskiego, inteligentnych miastach, oraz innowacjach mających zrewolucjonizować komunikację w dużych aglomeracjach. Konkretne przykłady takich zmian ...
Złote Gwiazdy Magazynu "Wheels" dla Mitsubishi ASX i Pajero Crossover Mitsubishi ASX i SUV Mitsubishi Pajero otrzymały najwyższe wyróżnienia – Złote Gwiazdy - w plebiscycie corocznie organizowanym przez prestiżowy australijski magazyn "Wheels". Otrzymując najwyższe noty ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.