REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Krystian30 napisał(a):U mnie się nie kleszczy, przy przełączaniu wszystkie biegi wchodzą bez problemu, przy wolnej jeżdzie też nic się nie dzieje. Dopiero po przekroczeniu 40km/h na 4H po asfalcie dochodzą jakieś zgrzyty. Za autko dałem 5tyś. jest po remoncie blacharki, a ja wymieniłem zawieszenie na nowe. Auto jest z 87r.
co innego serwisować i mówić co mają robić co innego iść na żywiołKarson napisał(a):akurat extrem4x4 ma baaaaaardzo skrajne opinie. kumpel kupił od nich auto i takiej rzeźby nigdy w żadnym aucie nie widziałem![]()
dla równowagi - koleżanka serwisowała tam swoje pajero i autko nigdy jej nie zawiodło.
:
pocieszny napisał(a):co innego serwisować i mówić co mają robić co innego iść na żywiołKarson napisał(a):akurat extrem4x4 ma baaaaaardzo skrajne opinie. kumpel kupił od nich auto i takiej rzeźby nigdy w żadnym aucie nie widziałem![]()
dla równowagi - koleżanka serwisowała tam swoje pajero i autko nigdy jej nie zawiodło.
:ale przyspawane zderzaki i progi na ziher to specjalność tego zakładu, mega agresywne opony i brak zmiany przełożeń, zmiana przełożeń na [...] z maszyny rolniczej które wytrzymywały 5 wyjazdów
natomiast mają też kilka dobrych patentów choćby przespawanie mocowań do liftu przy parchu czy toyocie, podniesienie mocy w parchu RD28T do nawet 150 kucy ( co prawda silnik wytrzymuje rok
)
ich auta główłnie ładnie wyglądają
jak chcesz coś zżelaza robić to podjedź do PUNKS GARAGE do Modnliczkisamurajsj700 napisał(a):To omijać z daleka![]()
pocieszny napisał(a):jak chcesz coś zżelaza robić to podjedź do PUNKS GARAGE do Modnliczkisamurajsj700 napisał(a):To omijać z daleka![]()
nie dość że masz bliżej to jeszcze chłopaki nieźle robią
nie licz na termina na ten tydzien nawet na nastepny ostatnio terminy co najmniej 3-4 tygodnie
no chyba że masz fuksa
samuraj jest z Czernichowa to pod KRKKarson napisał(a):tylko, że Złotoryja jest na zachodzie Polski, trochę daleko mu do grodu Kraka