Witam, tak jak w opisie. Jestem ciekawy co byście polecali i co odradzili. Szukam po prostu auta, które będzie mi się przyjemnie prowadziło, dawało rozrywkę oraz pięknie brzmiało. Tak po za v8 zastanawiam się też nad bmw 335i v6 Z góry dziękuje!
W sumie racja głównie mnie interesuje: sedan benzyna raczej bardziej niemieckie marki, ale jestem otwarty na propozycje mała awaryjność silnika preferowałbym napęd na 4 koła manual co do wieku pojazdu to nie mam zbytnio blokad celuje mniej więcej w coś od 2000 do 2012
Kao napisał(a):Czemuż? Od merca mamy propozycje m113? Nie ma w nim nic złego, od bmw mamy 4.4 tylko z resztą już może nie być tak ciekawie. Dużo jeździsz?
Smog w samochodzie - czy to możliwe? Wielu kierowców sądzi, że osoby poruszające się samochodem są w mniejszym stopniu narażone na szkodliwe działanie zanieczyszczeń powietrza niż rowerzyści czy piesi. Tymczasem kierowcy nie mogą lekceważyć problemu smogu, ...
Szukasz samochodu do XXX zł? Przeczytaj koniecznie! Jesteś na tym forum pierwszy raz? Szukasz porady co kupić do wybranej przez Ciebie kwoty? Użyj wyszukiwarki! Może znalazła się już odpowiedź na dręczące Ciebie pytanie, a Ty zaoszczędzisz swój czas! Dbaj o forum i ...
@Kao Całkiem mało, auto ma służyć bardziej takiej poprawy psychicznej, odklejenia się czasem od wszystkiego. Od czasu do czasu do miasta skoczyć i tyle.
A co do tematu to poszukałbym sobie czegoś co aspiruje do miana klasyka/jest klasykiem. Będzie "prawdziwa motoryzacja" z v8 i charakterem a przy okazji brak wtopy finansowej ze względu na wzrost wartości.
[link do oferty na Olx wygasł] [link do gieldaklasykow.pl wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.