Witam serdecznie proszę o pomoc bo już nie wiem co robić z tym moim autkiem, Problemy zaczęły się w zeszłym roku po wymianie altenatora. Autko w trakcie jazdy nie wiadomo z jakich przyczyn nagle traci moc, wygląda to tak najczęściej: jadę ze stała prędkości np. 70 km/h nagle pod pedałem gazu czuje luz i auto zwalnia (drobne jakby szarpnięcie pod pedałem tylko) kolejno jadąc wyłączam auto przekręcając kluczyk i odpalam w trakcie jazdy jadąc dalej. Dodam że to zdarza się raz dwa razy w trakcie jazdy do pracy - 18 km i czasami po powrocie z pracy tego samego dnia. Może też być tak że jak postoi w garażu parę dni to kolejne 2 dni nie "gaśnie". Samochód był już u 3 różnych mechaników i nic nikt nie widzi, a samochód dalej robi swoje. może jakieś sugestie.
silnik wtedy nie gaśnie? Nie zapalają się jakieś kontrolki ? Sprawdziłeś czy jak puścisz gaz to będzie równo pracował na wolnych obrotach? Warto tu sprawdzić kilka sytuacji. Jaki masz tam dokładnie silnik benzyna 1.0, 1.3 czy diesel 1.4?
Skoda i 35 lat prototypu Furgonet Początek lat 80. to prawdziwy wysyp niewielkich konstrukcji o charakterze użytkowym, opartych o technikę popularnych modeli aut kompaktowych, a nawet miejskich. Budowa takiej odmiany już nie obniżała prestiżu wersji podstawowej, ...
Nowości na 2021 rok modelowy Witam, Mimo iż rok 2020 dopiero co się zaczął Volvo określiło zmiany w modelach na rok 2021. Samochody z MY 2021 będzie można zamawiać prawdopodobnie od połowy kwietnia 2020r. Oto najważniejsze ze zmian: - we wszystkich modelach ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.