REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nie w tym budżecie.Kimbra2702 napisał(a):-Adaptacyjny tempomat (must have)
prędej asystent pasa ruchu tylko z informacja o najechaniu na pas.Kimbra2702 napisał(a):-Utrzymanie pasa ruchu (opcjonalnie)
Przy wynajmie długoterminowym auto nie będzie twoje po jego zakończeniu. Leasing nie jest łatwy na używane auto chyba że kupujesz używane od dealera ale tu mogą być wymagane przeglądy u nich w czasie leasingu co podnosi czasem sporo koszty do tego ich ubezpieczenie które jest zazwyczaj sporo droższe itd.Kimbra2702 napisał(a):Leasing konsumencki, kredyt, jakaś forma wynajmu długoterminowego ala kinto one, mam zerowe doświadczenie w tym temacie nie wiem jak to wygląda w praktyce.
Tu nie wiem czy by Ci wystarczył budżet razy dwa.Kimbra2702 napisał(a):- Camry (ale za droga)
W sedanie z silnikiem 1.6 valvematic z automatem CVT ale strasznie ich mało, a o hybrydzie zapomnij. Jak chcesz hybrydę w tym budżecie to szukaj Priusa po 2010 roku lub Aurisa I generacji.Kimbra2702 napisał(a):- Corolla może hybryda?
Bardzo fajne auto Mazda 6 GJ po 2013 roku ale budżet masz prawie na styk. Jednak opcja bardzo ciekawa do rozważenia.Kimbra2702 napisał(a):- Mazda 3/6 (najbardziej mi się podoba ze wszystkich, szczególnie sedan)
Insignia fajna ale to dosyć ciężkie auto i tu przy twoich przebiegach to jedynie warto by było pójść chyba w diesla 2.0 CDTi.Kimbra2702 napisał(a):- Insignia/astra
Tu chyba też lepiej by było celować w 2.0 TDI z DSG bo z silników benzynowych ciężko coś polecić.Kimbra2702 napisał(a):- Octawia/superb
Tu masz ciekawe auto mieszczące się prawie w twoim budżecie Toyota Auris HSD od Dealera Toyoty [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] świeża oferta bo dzisiaj ją widziałem i teraz mi się przypomniałoKimbra2702 napisał(a):- Corolla może hybryda?
No to tu zmieścisz się w 5-6 litrachKimbra2702 napisał(a):Świętej pamięci Xsara paliła ~8 l i żyłem, niższe super nie wymagane.
Kao napisał(a):przy dzisiejszej jakości to juz większa połowa życia.