Ford jest tak niemiecki jak E.Olisadebe albo R.Guerreiro są Polakami. Niemieckie auta to VW, Audi, Mercedesy, Porsche, BMW itd. To, że Fiaty i Ople są produkowane w Polsce nie znaczy, że są to polskie marki.
Nowe technologie, problemy i skandale. Prześwietlamy fabrykę Tesli Fabrykę Tesli uznaje się za ikonę filozofii przemysłu 4.0. Nie wszyscy jednak podzielają ten entuzjazm. Skandale związane z licznymi urazami pracowników, którzy narzekają na zawrotne tempo pracy oraz problemy ...
Kolejny body kit dla Lexusa LC Lexus LC zaskarbił sobie sympatię tunerów. Nic dziwnego, w końcu nie dość, że seryjnie wygląda świetnie, to jest klasycznym coupé z napędem na tył i V-ósemką albo mocną jednostką hybrydową pod maską. ...
ten hak to pierwsza klasa tak pasuje do bmw ale ogólnie autka dobre kolega miał i dopiero zaczął coś robic przy 200tys.Fajne wygodne autko wlaściwości jezde bdb.zależy co komu się podoba.ja tez myślalem o bmw ale zrezygnowałem
fakt nie zauwazylem haka ale chodzilo mi o propozycje tego modelu:P i chcialbym zlamac stereotym ze BMW to same wydatki o ile sie orientuje to czesci do audi sa droższe to raz no i co przedewszystki co jak co ale audi bardziej sie psuje ja mam BMW e39 sasiad A6 oba sa z 2001roku i co chwila cos mu sie wiesza wspomaganie podgrzewanie foteeli itp a u mnie cisza jak makiem zasial:P
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.