Witam kupiłem dziś ten produkt i jestem mega zadowolony ...ktos podziela moja ocene... nie zostawia plam jest mega wydajny i ładnie także pokrywa ryski i uszczerbki lakieru (te mniejsze)
Co prawda nie miałem okazji go używać,natomiast czytając opinię można odnieść wrażenie,że faktycznie jest dosyć skuteczny,większe zaufanie mam do kosmetyków Sonax,może to też kwestia przyzwyczajenia.
A ja słyszałem, że ten Turtle Wax jest wycofany ze sprzedaży i ciężko go kupić... No to jak to w koncu jest? Chyba że tylko ta konkretna linia, której używałem jest wycofana... Czy ktoś ma jakieś info?
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Śmiała stylistyka nadwozia oraz unikatowe wnętrze Opla ADAM Model ADAM wprowadza do segmentu A docenianą już filozofię projektowania firmy Opel, polegającą na "łączeniu artystycznego kunsztu z niemiecką precyzją ". Opel ADAM - w przeciwieństwie do pojazdów firm konkurencyjnych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.