Tzw. "Kogut"

02 Kwi 2007, 14:48

Czy ktoś wie jaka jest kara za jazdę po mieście z "kogutem" niebieskim wysyłającym sygnały dźwiękowe i świetlne ?
gg505
Nowicjusz

05 Kwi 2007, 12:42

tak, moj kumpel kupil na stadionie(targi euro-jarmark) te targi u nas sa niezbyt powiedzmy,popularne dla ludzi ktorzy chca cos kupic legalnie takiego koguta, jezdzil nim po miesciez wlaczonym, policja go przydybala i zaplacil okol 1500 zl, takze nie polecam takich pomysłów :twisted:
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki

18 Kwi 2007, 11:16

Mój kumpel ma w Vektrze GTS zamontowany tylko sygnał dźwiękowy podpięty pod jeden z włączników klakosnu i bardzo się w korkach przydaje. Jeszcze go nie złapali, ale powiem mu o tej karze 1500 złotych.
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D

07 Maj 2007, 07:10

Ja rownież powiem w rodzinie u mnie jeżdza bez podstawnie z żółtym ale czasem montuja niebieskiz sygnalem dźwiekowym.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

13 Maj 2008, 08:15

Witam Kumpel kupił ostatnio stroboskop czerwono-niebieski tak jak amerykańskie gliny:) Doskonale sie sprawdza na wsi w sobotnią noc :) Wszyscy co mają coś do ukrycia odrazu znikają nawet zabawne to jest co prawda nie ma sygnału dźwiękowego ale działa idealnie :)P)
Fiat Tipo 1.4 AGT cat i.e. dla mnie bomba POZDRO
blyskacz17
Nowicjusz

Miejscowość: Car city

14 Maj 2008, 14:10

blyskacz17 napisał(a):Witam Kumpel kupił ostatnio stroboskop czerwono-niebieski tak jak amerykańskie gliny:) Doskonale sie sprawdza na wsi w sobotnią noc :) Wszyscy co mają coś do ukrycia odrazu znikają nawet zabawne to jest co prawda nie ma sygnału dźwiękowego ale działa idealnie :)P)

Dokładnie tak samo się bawimy xD
Szatek
Aktywny

Miejscowość: Elbląg
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Minęło 40 lat Malucha - Fiat 126p
    Pierwsze egzemplarze Fiata 126p popularnego Malucha zmontowano 6 czerwca 1973 roku w zakładach dawnej Fabryki Samochodów Małolitrażowych w Bielsku-Białej, z oryginalnych włoskich części, gdyż wcześniej, od 1972 roku ...
    Szukasz samochodu do XXX zł? Przeczytaj koniecznie!
    Jesteś na tym forum pierwszy raz? Szukasz porady co kupić do wybranej przez Ciebie kwoty? Użyj wyszukiwarki! Może znalazła się już odpowiedź na dręczące Ciebie pytanie, a Ty zaoszczędzisz swój czas! Dbaj o forum i ...