Volkswagen Golf 1.6 i jakie CB radio ?

08 Kwi 2010, 01:51

Hej, mam problem z wyborem radia do mojej bryczki:) Hmm, co mogli byście mi polecić. Zależy mi na tym aby było to dobre radio, najlepsze w tym przedziale cenowym, który za chwilę wam przedstawię:) Myślę, że samo radio chciałbym kupić za max do 300zł ! Zastanawiałem się nad Alanem 121 albo coś z presidenta np. CB PRESIDENT
TOMMY, jak myślicie ? Albo jeszcze jedno radio lafayette ermes ? President jest w sumie już trochę za drogi chyba jak dla mnie...
Jacky0010
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

03 Maj 2010, 11:47

ja u siebie mam alana 102 i naprawde świetne radio. proste a dpbre. powiedz, do czego Ci potrzebne CB radio? tylko na 19tke?
Lanos
Nowicjusz

Miejscowość: DB

05 Maj 2010, 22:14

Słuchaj powiem tak proponuje MIDLAND 199A sam mam takie i antene HUSTLER na magnesie.
Później do jakiegos serwisu co stroja CB i radio hula.
_JunioRŸ_VW_FORD_BMW_
Damian_Apola
Nowicjusz

Miejscowość: Męcina Wielka
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Co wpływa na ceny OC i AC?
    Pojemność silnika, model i marka samochodu, profil kierowcy i jego historia szkodowości jazdy – te wszystkie czynniki wpływają na wysokość składki pakietu ubezpieczeń OC i AC. Wysokość ceny polis komunikacyjnych dodatkowo ...