Mam golfa 3 w gazie a problem dotyczy benzyny bo jak zapalę na benzynie to kurde chodzi jakby chodził na trzech tłokach i jaj jadę na benzynie to jak dodam gazu to się dusi i szarpie a na gzaie dobrze chodzi. Jakby ktoś mi pporadził co to moze być to z góry dziękuje
Wydaje misię ,ze jesłi bylyby to świece czy przewody to na gazie też by źle chodził a tu jest odwrotnie na benzynie nie chce za bardzo chodzić a na lpg chodzi dobrze
A gdzie jest ten filter paliwa bo ja się nie orientuje?
Nie pamiętam jak wygląda w Golfie ale w większości VW wygląda jak puszka, idą od niego 4 przewody paliwowe powinien być albo z lewej z przodu, albo z prawej koło kielicha.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Pierwszy samochód wyprodukowany w 40 milionach egzemplarzy Pierwszy samochód wyprodukowany w 40 milionach egzemplarzy – Toyota Corolla – lipiec 2013. Przez lata na czele rankingu najbardziej popularnych samochodów świata był VW Käfer (Garbus). W USA ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.