Mam Volkswagena jetta po kilkunastu km jazdy włącza się kontrolka od oleju i zaczyna piszczeć przez ok minute po czym się wyłącza i wszystko normalnie. Zmieniłem olej i wszystkie czujniki lecz nadal nic.Wie ktoś co może się dziać???
Ostatnio edytowany przez barwa23, 01 Lip 2010, 09:31, edytowano w sumie 1 raz
Czy dział Motokącik służy temu problemowi? Nie ma czasami działu bardziej odpowiedniego? Regulamin czytał? Proszę sięm zapoznać z regulaminem oraz tematyką działó naszego forum.
Przeniesiono.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Lexusa LC 500 Convertible - jak będzie cena? Polski oddział Lexusa udostępnił cennik najnowszego kabrioletu marki – modelu LC 500 CV. Napędzane 5-litrową V-ósemką luksusowe, sportowe auto z miękkim dachem jest dostępne w trzech wersjach wyposażenia, w tym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.