REKLAMA
WITAM WSZYSTKICH NA FORUM, PROSZE O POMOC ZANIM POJADĘ DO JAKIEGOŚ SERWISU BY ZOSTAWIC KUPE KASY !!! problem dotryczy odpalania silnika tylko ciepłego -po wsadzeniu kluczyka do stacyjki , kontrolki sie zapalają a silnik tzn rozrusznik ani drgnie. Moze miał ktos podobny problem w Lt -ku ??? Słyszałem o trzech mozlliwościach : 1. rozrusznik -szczotki sie zwieszają 2. stacyjka sie skończyła 3. kable po rozgrzaniu traca moc czyt. dotyczy starych aut ... Jak wczesniej napisałem dotyczy to wtedy kiedy silnik jest ciepły wkładam kluczyk przekrecam i nic, dzisiaj udało mi się odpalic silnik dopiero po kilkunastu próbach, po przekreceniu usłyszaem charkterysytczne pyknięcie, gdzies w okolicy pod zegarami i odpalił na szceście..... Pozdrawiam wszystkich Rob
[ Dodano: Sob Lut 06, 2010 10:32 ]
Witam ponownie.....troche sie powyjasniało że to problam ze stacyjka nie tknie nic a nic zeby zapalic samochod a sa dwie mozliwosci albo wkład stacyjki albo kostka stacyjki i wzwiazku z tym moze mogłby mi ktoś podpowiedziec co predzej bo każde kosztuje okolo 230 zlotych a nie mozna czesci zwracac .....a pewnie jest to banał...Robert