Witam. Mam pytanie odnosnie mojego samochodu, a mianowicie auto mi strasznie kopci po zapaleniu i po jakies chwili jazdy... odnosze wrazenie ze kopci jak jest zimny.. przy dodawaniu gazu zostaje straszna chmura dymu lecz jak autko juz rozgrzane to nic nie kopci?? czego to jest przyczyną?? i co do rozrzadu mam przejechane 91 tys, wiec musze zajechac tylko sprawdzic stan rozrzadu czy najlepiej bylo by juz go wymienic?? pozdrawiam
Jak wypożyczyć samochód tanio i szybko we Wrocławiu? Wrocław to jedno z największych i najbardziej zabytkowych miast w Polsce, które przyciąga zarówno turystów, jak i przedsiębiorców. Niezależnie od celu wizyty, posiadanie własnego środka transportu ...
Centrum Testowania Silników Audi w Neckarsulm Uruchomienie nowego Centrum Testowania Silników w fabryce Audi w Neckarsulm oznacza oddanie do użytku najnowocześniejszych na świecie i najbardziej wydajnych urządzeń do badania jednostek napędowych. Centrum wyznacza ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.