Warsztat w Szczecinie???

07 Paź 2007, 10:23

Witam wszystkich uczestnikow tego Forum, ja jestem tu "nowy", ale podobaja mi sie wasze porady, wiec mysle ze i na moj problem znajde kilka odpowiedzi.
Szukam dobrego warsztatu do Seata (ibiza 2002)na terenie szczecina. na Golisza nie jest ciekawy(ostroznie piszac :lol: ), w Goleniowie to samo. Mysle ze nie musi to byc ASO seat, probowalismy tez w Skoda ASO, to powiedzieli ze nie maja czesci da seata i nie robia :cry: .
Obecnie mamy (moj tesciu) problem z przednim zawieszeniem, na Golisza wykasowali go 1000 pln i dalej stuka, pomijajac ze zalozyli nie orginalne czesci, a policzyli jak za orginal :twisted: . :twisted:
Sam jestem od 15 lat mechanikem w Hamburgu m VW i wiem co tam stuka i puka, ale oni w seat uwazali i uwazaja ze to calkiem cos innego, a ja to na wlasne oczy widzialem, co jest rozwalone, tylko ze bez czesci i na parkingu u tescia nic nie moglem zrobic. Wiec dalem mu nr czesci i kazalem w seat zamowic i zlecic montaz, ale nic z tego, oni sa "najwieksi specjalisci".

Pozdrawiam i czekam na pomoc

master-power
master-power
Nowicjusz

Miejscowość: szczecin,hamburg

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

[F] A8 D3 4,2 / 745i e65 / XJ 4,2 X350 / LS 430 mk3
    Podstawowe kryteria zestawienia: - limuzyna segmentu F - silnik benzynowy o mocy około 300KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2004 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A8 D3 4,2 - 335KM - BMW ...