Witam szukam auta dynamicznego

22 Sty 2015, 22:15

Teraz w dobie internetu z częściami nie będzie problemu tym bardziej do takiego prostego auta jakim jest Astra.
406 też warta uwagi :ok:

A coś takiego?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
takie niepozrone coupe.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

22 Sty 2015, 22:34

Barol napisał(a):takie niepozrone coupe.

Raczej bym tego nie klasyfikował jako coupe, tylko zwykły 3 hatchback
Autor wątku pisał też ze nie chce nic z grupy VAG i max do 11 tys zł.
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

22 Sty 2015, 22:41

Wiem zauważyłem to ale podrzucić wątek zawsze można :wink:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

29 Sty 2015, 15:38

Powiedzcie mi czy do każdego samochodu można dołożyć turbosprężarkę? Bo to moje auto nie ma w ogóle, a ja wolałbym mieć jednak trochę lepsze przyspieszenie. Powiem szczerze, że nawet bym miał już zakład tubrosprężarkowy, który by mi to zrobił, ale wolę zapytać tutaj, czy ktoś to juz robił.
kolorowy
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź
Przebieg/rok: 18tys. km
Auto: renault
Silnik: 2.0
Rok produkcji: 2008

29 Sty 2015, 15:59

kolorowy napisał(a):Powiedzcie mi czy do każdego samochodu można dołożyć turbosprężarkę? Bo to moje auto nie ma w ogóle, a ja wolałbym mieć jednak trochę lepsze przyspieszenie. Powiem szczerze, że nawet bym miał już zakład tubrosprężarkowy, który by mi to zrobił, ale wolę zapytać tutaj, czy ktoś to juz robił.

Można dołożyć turbo ale jeżeli nie masz w tym doświadczenia to będzie droga przez mękę a do tego efekt zazwyczaj mierny.
Pewnie napiszesz że są fora/ filmy naYT itd... to od razu Ci powiem że 3/4 tych domowych tunningów nadaję się na śmietnik a ich właściciele myślą że jadą super mocną bryką (o ile ruszą z miejsca)... To samo tyczy się renomowanych firm tylko że tu stosunek procentowy badziewiarzy jest inny. :ok:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Typ: Sport/Coupe