Zabezpieczenie auta przed kradzieżą.

19 Lut 2018, 23:04

Witajcie! Rozważam opcję montażu takiego systemu do auta zabezpieczającego przed kradzieżą. . Bardzo dużo się naczytałem o tym ( reklama ) same pozytywne opinie, ponoć taki system to świetna sprawa. Jak myślicie warto sobie zamontować coś takiego? Czytałem na ten temat i ponoć jest to bardzo przydatne urządzonko , lokalizator GPS daje możliwość namierzenia pojazdu w przypadku kradzieży.
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 27 Lut 2018, 19:43, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
kuto21
Nowicjusz

Auto: Skoda fabia

20 Lut 2018, 12:01

Nie polecam, do namierzania samochodu wcale nie wykorzystują radiówki, tylko GPS/GSM. Poczytaj sobie opinie o nich na facebooku, bardzo duzo negatywnych.
Druga rzecz, GPS/GSM nie spełnia roli zabezpieczenia antykradzieżowego, bo nawet dziecko wie, że złodziej ma zawsze zagłuszarkę GPS/GSM.
Maciek77
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Toyota Corolla

22 Lut 2018, 12:15

Zaciekawił mnie ten temat , więc poczytałem trochę i zadzwoniłem do ( reklama ) z ciekawości wyjaśnić te tematy, i pomimo tego co piszą sądzę że są firmą godną uwagi . Wystarczy wejść tutaj ( reklama )
na kazde odnalezienie mają potwierdzenie z policjii , także nie ma czego się doszukiwać sądzę :)
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 27 Lut 2018, 19:46, edytowano w sumie 1 raz
kuto21
Nowicjusz

Auto: Skoda fabia

23 Lut 2018, 10:36

No to się uśmiałem. Albo jesteś naiwny, albo jesteś opłaconym szeptaczem Gannetu. Otóż ja też mogę sobie stworzyć stronkę, wrzucać randomowe fotki samochodów i pisać, że je znalazłem za pomocą super systemu. Chyba bardziej wiarygodne są opinie klientów, niż chwyty marketingowe na stronie firmy. Przecież logiczne, że na stronie własnej firmy nie napiszą, że są ujowi, co nie? :lol:
Maciek77
Początkujący
Awatar użytkownika

28 Lut 2019, 12:45

Mnie przed kradzieżą uchroniło zabezpieczenie z firmy Niedźwiedź Lock. Szczerze polecam.. Warto zainwestować
antek88
Obserwowany

01 Mar 2019, 09:15

Ano, warto. Ja co prawda mam radiówkę, więc w razie kradzieży, mogą auto namierzyć, ale warto mieć też blokady, które odstraszają amatorów. Zawsze bezpieczniej.
Maciek77
Początkujący
Awatar użytkownika

13 Mar 2019, 17:05

znajomy polecił mi 'Rental Tracker' i w sumie narazie od pół roku jesteśmy zadowoleni nic sie nie psuje a i systemy sa proste w obsludze
dawidbus
Nowicjusz

27 Sie 2020, 16:46

Porównywałem kilka serwisów, ale znajomy polecił mi NIEDŹWIEDŹ-LOCK w Luboniu. Również polecam, szybko i skutecznie dobrane blokady
mirek342
Obserwowany

21 Gru 2020, 16:08

Zapraszamy do nas, po jedyne skuteczne zabezpieczenie antykradzieżowe
Ostatnio edytowany przez Kao, 22 Gru 2020, 08:46, edytowano w sumie 1 raz
autolock
Obserwowany

21 Gru 2020, 20:58

Jakoś nie wierzę w te systemy.
malmon3
Aktywny