Witam
prosze o pomoc w wyborze samochodu mam do wyboru opel zafira lub vectra mam juz mentlik w głowie i chce posłuchac opini osob postronnych a nie znajomych prosze pomozcie!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam i z gory dziekuje
Polecałbym kupić Vectrę ponieważ jest młodsza ilepiej wyposażona zafira mniej sie sprzedaję i jakoś cienka jest popatrz jezcze na stany techniczne i nie tylko i bierz Vectre
czy sa jeszcze chetni by mi doradzic w wyborze autka im wiecej tym lepiej a moze sa osoby ktore posiadaja wyzej wymienione autka i moga mi cos o nich powiedziec
Zafira to inny segment aut niż vectra i teraz pytanie czy potrzebne jest tak przestronne auto? Jeżeli to sprawa gustu to wybrałbym vectrę. Młodsza, lepsze wykończenie wnętrza takie małe dwa plusy
Przewodnik po konfiguracji nowoczesnego SUV-a klasy premium Dzięki udostępnionym przez Audi zaawansowanym narzędziom możecie skonfigurować kupowane przez siebie auto i w pełni dostosować je do swoich potrzeb. Jak z nich korzystać? Szczegółowa personalizacja modelu Q8 to sposób ...
Nyck de Vries dołącza do TOYOTA GAZOO Racing Holender Nyck de Vries będzie nowym zawodnikiem TOYOTA GAZOO Racing. 25-latek będzie pełnił rolę kierowcy testowego i rezerwowego w zespole startującym w mistrzostwach świata w wyścigach długodystansowych (FIA WEC) do końca ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.