REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
to jest bardzo złożony temat. Nie bardzo chce mi się rozpisywać, ale za granicą można trafić na auta gotowe do jazdy (takie, po które Ty czy ja wybralibyśmy się dzisiaj, aby jutro wrócić nim na kołach do domu, korzystając z przy oględzinach z usług pewnej firmy, znanej z YT ofcBoron napisał(a):Aha i kwestia pochodzenia autka.
W necie wszyscy zgodnie podają że sprowadzane to złomy.
I ma to oczywiście sens, no bo jak inaczej wytłumaczyć, że świeże poniemieckie autko jest ładniejsze i 10x lepiej wyposażone od tego polskiego a w dodatku ...tańsze ?...
wszystko a swoje zady i walety, o których można napisać tekst o grubości Trylogii. Ja nie skreślałbym ani nie faworyzował żadnego z powyższych.Boron napisał(a):A gdzie byście doradzali kupować ?
Od prywaciarza ?
Jakiś znany komis /dealer ?
Czy jednak handlarz z Niemiec lub innego Państwa ?
Boron napisał(a):I ma to oczywiście sens, no bo jak inaczej wytłumaczyć, że świeże poniemieckie autko jest ładniejsze i 10x lepiej wyposażone od tego polskiego a w dodatku ...tańsze ?...
Boron napisał(a):A wśród znajomych panuje zaś przekonanie że polskie auta to złomy bo zdezelowane zawieszenie, bo dupiaty serwis druciarstwo i że lepiej kupić od Niemca...
Boron napisał(a):Aha i kwestia pochodzenia autka.
W necie wszyscy zgodnie podają że sprowadzane to złomy.
I ma to oczywiście sens, no bo jak inaczej wytłumaczyć, że świeże poniemieckie autko jest ładniejsze i 10x lepiej wyposażone od tego polskiego a w dodatku ...tańsze ?...
A wśród znajomych panuje zaś przekonanie że polskie auta to złomy bo zdezelowane zawieszenie, bo dupiaty serwis druciarstwo i że lepiej kupić od Niemca...
A gdzie byście doradzali kupować ?
Od prywaciarza ?
Jakiś znany komis /dealer ?
Czy jednak handlarz z Niemiec lub innego Państwa ?
Boron napisał(a):A znacie w ogóle jakiś sposób na sprawdzenie przedzakupowe takiego autka ?
Boron napisał(a): ale moc swoją ma i chyba dużo lepszy pod względem dynamiki od toyoty.