Audi a4 2002-mazda 6 2003 który wybrać ???

04 Lis 2008, 22:30

Z tym samochodem dla dziadka-chodziło o to ,no bo wiesz u nas Audi jest uważane jak dawniej BMW. A mazda jest troszkę mniej popularna, samochodami Audi interesują się młodsi zmotoryzowani. Dla mnie oba z nich są ładne, ja mam Audi tylko A3 i koszta naprawy są naprawdę duże, z Mazdą raczej nie będziesz miał z tym kłopotu , bo jak dobrze trafisz to będziesz długo jeżdził bez naprawy.
Pozdrawiam :)
AudiA3
Monia01998
Nowicjusz

06 Lis 2008, 20:10

ok dzięki
slawek31
Nowicjusz

07 Lis 2008, 20:30

Nie ma problemu :wink: . A z silnikiem to myślę że 2,0 tylko ja bym wzieła benzyne , wiem że disel jest lepszy i trwalszy, ale benzyna jak dla mnie ma ładniejszy pogłos
AudiA3
Monia01998
Nowicjusz

07 Lis 2008, 21:09

I Jak masz zaufanego handlarza który sprowadza samochody z Niemiec , to proponuję kupić od niego, bo u nas to troszkę niebezpiecznie z tymi samochodami, ja kupuję tylko z tamtąd samochody.
Pozdrawiam
AudiA3
Monia01998
Nowicjusz

07 Lis 2008, 21:29

Monia01998 napisał(a):I Jak masz zaufanego handlarza który sprowadza samochody z Niemiec , to proponuję kupić od niego, bo u nas to troszkę niebezpiecznie z tymi samochodami, ja kupuję tylko z tamtąd samochody.
Pozdrawiam

O tak to prawda, u nas 90% samochodów jest bezwypadkowe i igiełka jakich mało. :lol: A na miejscu się okazuje, że bity z dwóch strony i składany z kilku innych. :wink: A przebiegi to już wogóle każdy ma poniżej 200 000km :roll: Taka Polska rzeczywistość.
slowik93
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Augustów
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...