witam. podlacze sie pod temacik:) mam do oceby 3 linki co panowie o nich sadzicie:) [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł]#ed4d1824a7
czyli warto podjechac i ogladnac waszym zdaniem?? nie szukam cudow:) tylko czegos co mnie zawiezie do pracy i przywiezie:) ewentualnie smignie tam i spowrotem w weekend:) ale to nei koniecznie:)
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Jakie są rodzaje/style tuningu? - opisy W tym temacie przedstawiamy style i rodzaje tuningu. Jeżeli znacie jakiś rodzaj tuningu który nie został jeszcze opisany to zapraszam do dodania go poniżej wraz z opisem i jeżeli to możliwe zdjęciem samochodu który ...
napalac sie na auto za 2tys...?? nie nie ja nie z tych:) chodz zeby nie chodzic po mechanikach i zeby nie brac na zadanie bo auto stanelo ale za ta kase cudow nie bedzie:P
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.