Dzień dobry, Mam spory problem. Rozladował mi się akumulator. Drzwi zamknięte manualnie poprzez przekrecenie śrubki w zamku i kluczykiem od kierowcy. Problem polega na tym, że w tylnych drzwiach była włączona blokada rodzicielska a ja o tym nie wiedziałam. Teraz drzwi są zamkniete manulalnie śrubką do ktorej nie ma dostepu a od wewnątrz jest blokada rodzicielska do której też nie widzę dostępu. Czy ktoś z Państwa ma wiedzę jak otworzyc tylne drzwi pasażerów w takiej sytuacji? Czy to się właściwie da zrobić? Jestem mocno zestresowana. Z góry dziękuję za wskazówki.
W Clio na drzwiach jest mały przełącznik do blokady rodzicielskiej, ktoey uniemożliwia otworzenie drzwi od wewnątrz. Msnualnie zamyka sie drzwi przekrecajac mała śrubkę w srodku zamka ma drzwiach co blokuje otwieranie od zewnątrz. Czyli u mnie wyszlo ze sa zabkowane z zewnątrz i od wewnątrz. Akumulator się ładuje a ja szukam rizwiazania na wypadek gdyby centralny noe otworzył drzwi
Jak dziesiątki takich clio robiłem to nie mam pojęcia o tej śrubce, nawet nie wiem jaki cel jest w zamykaniu drzwi od zewnątrz Wrzuć zdjęcie tej śrubki.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
[E] Audi 100 C4 2,6 / BMW 525i e34 / Merc 260E w124 / Volvo 850 2,5 Podstawowe kryteria zestawienia: - samochód segmentu E - silnik benzynowy o mocy około 160KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 1992 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi 100 C4 2,6 - 150KM ...
Cel byl jeden przy rozładowanym akumulatorze kluczykiem można zamknąć tylko drzwi kierowcy, reszte żeby zamknąć bez centralnego zamka trzeba zrobić osobno każde i to właśnie ta nieszczesną śrubką. Przy czym nie ma się jak dostać do kazdej z tych blokad.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.