BMW do 10tys?

11 Sie 2016, 21:55

Cześć wszystkim, jak w temacie moim pytaniem jest jakie BMW opłaca się kupić do 10 tysięcy. Chodzi o dokładne modele i wersje silnikowe. Zastanawiałem się nad e34, e36, e39 i e46. Czy któreś z nich opłaca się kupić w tych pieniądzach A jeśli tak to które i z jakim silnikiem. Zaznaczę że nie będę go katować tylko chcę nim jeździć. Kupić będę chciał go w grudniu tego roku ponieważ wtedy będę już miał całą kwotę odłożoną dlatego proszę nie przesyłać mi jakiś ofert z otomoto, allegro, olx itd. Z góry dzięki za pomoc.
P.S.
Jeżeli to możliwe to proszę również opinię na temat danych silników i awarii.
Michałek97
Obserwowany

Auto: Nie mam

12 Sie 2016, 09:27

Michałek97 napisał(a):Zastanawiałem się nad e34, e36, e39 i e46.

Gdyby temat brzmiał "Jakie Audi do 10 tys." zostałbyś tu obrzucony błotem :wink:
Zastanów się najpierw do czego potrzebujesz auta, gdzie i ile będziesz nim jeździł, czy sam czy z pasażerami itd. - dopiero wtedy będzie można coś Ci zasugerować. Każdy z wymienionych przez Ciebie samochodów oferuje coś zupełnie innego, łączy je jedynie znaczek na masce, który - jak mi się wydaje - najbardziej Cię interesuje.
łysy
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Prawo jazdy: 12 09 2001
Auto: VW Golf VII
Silnik: 1.4 TSI 150KM
Paliwo: Benzyna

12 Sie 2016, 11:01

łysy30 napisał(a):Gdyby temat brzmiał "Jakie Audi do 10 tys." zostałbyś tu obrzucony błotem :wink:

Ja już dawno proponowałem stworzyć listę upalaczy bmw za 10k :D
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe