BMW e36,318i montaż elektrycznych szyb

09 Lip 2009, 10:16

Cześć jestem tu nowy na początku witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie mam pytanie ile może kosztować montaż elektrycznych szyb (chodzi mi o jakis dobry warsztat) do BMW e36 sedan chciałbym wszystkie 4 szyby mieć zrobione w elektryce ,i czy znacie jakis dobry warsztat który się tym zajmuje w katowicach lub w pobliżu katowic pozdrawiam :wink:
mck E36
Nowicjusz

Miejscowość: KATOWICE

29 Sie 2010, 22:28

mck E36 napisał(a):Cześć jestem tu nowy na początku witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie mam pytanie ile może kosztować montaż elektrycznych szyb (chodzi mi o jakis dobry warsztat) do BMW e36 sedan chciałbym wszystkie 4 szyby mieć zrobione w elektryce ,i czy znacie jakis dobry warsztat który się tym zajmuje w katowicach lub w pobliżu katowic pozdrawiam :wink:

hehe. ja kupiłam do mojego silniczki i sama założyłam tylko paznokci dzień wcześniej nie malowałam :P
aleksandra1986
Początkujący

Miejscowość: Wrocław
Prawo jazdy: 01 01 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co oznacza dla kierowcy znak STOP?
    Znak STOP oznacza zakaz wjazdu na skrzyżowanie bez wcześniejszego zatrzymania się. Zwykle jest umieszczony tam, gdzie wyjazd z danej drogi jest szczególnie niebezpieczny. Według badań tylko 50% kierowców całkowicie ...