REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
ncb napisał(a):Takie sytuacje tylko utwierdzają mnie w przekonaniu że niektórzy nigdy nie powinni dostać prawa jazdy - w tym kierowcy tirów i autobusów
Ja się staram tak prowadzić auto, żeby nie zostawić za sobą cierpiącego z mojej winy człowieka
Ja się staram tak prowadzić auto, żeby nie zostawić za sobą cierpiącego z mojej winy człowieka
sEsZela napisał(a):każdy ją wiezie
safari napisał(a):sEsZela napisał(a):każdy ją wiezie
Czy ja wiem, że każdy? Wychodzi na to, że Ty też.
Ja się staram tak prowadzić auto, żeby nie zostawić za sobą cierpiącego z mojej winy człowieka i jak do tej pory udaje mi się. (oby za każdym razem mi się udawało).
W każdym przedziale wiekowym zdarzają się wyjątki, więc nie można mówić, że młodzi wiozą śmierć, albo starzy. Nawet nie do końca określenie, że pijani wiozą śmierć jest prawidłowe. W końcu nie każdy, kto usiadł za kółkiem pijany kogoś zabił.
ncb napisał(a):Takie sytuacje tylko utwierdzają mnie w przekonaniu że niektórzy nigdy nie powinni dostać prawa jazdy - w tym kierowcy tirów i autobusów
artur73 napisał(a):[...]jakąś lepszą furą [...]
artur73 napisał(a):Niestety potwierdzam to...
Wczoraj widziałem właśnie jak tramwaj stanął na przystanku i auta zaczęły się zatrzymywac,bo piesi przechodzili przez pas ruchu do drzwi tramwaju a pan który jechał przede mną jakąś lepszą furą z rej WS wyprzedzał rząd hamujących aut i brał tramwaj z lewej i to 5m przed przejściem dla pieszych którego nie było widac,bo sam tramwaj je zasłaniał. Jakby ktoś przechodził to pewny trup ,bo śmigał tak z 80km/h...