stasiowski121 napisał(a):Uderz w stół - nożyce się odezwą.
Ale jeżeli wybierać z dwóch podanych w pierwszym poście to na asfalt zdecydowanie bardziej nadaje się X5, bo Pajero to rzeczywiście bardziej sprawdzi się w terenie niż X5.
To weź się zdecyduj
![Wink :wink:]()
najpierw najeżdżasz i zakładasz z góry że ktoś poleci BMW a potem sam je polecasz. Skoro kolega chce wybrać z tej dwójki to niestety, do jego potrzeb bardziej trafia BMW
Choć osobiście patrząc na wygląd wybrałbym BMW a patrząc na środek i zawieszenie to wybrałbym Mercedesa
Volvo jest jak dla mnie poprostu paskudne
[ Dodano: 13 Grudzień 2010, 19:27 ]To tak jak poszukiwanie Eklasy (na innym forum) temat założyłem po to żeby się dowiedzieć czy lepiej rozglądać się za 290TD czy 300TD a nie po to żeby wysłuchiwać wujka dobra rada żebym popatrzył za BMW, Audi itp. chce Mercedesa a nie cośinnego to to samo
[ Dodano: 13 Grudzień 2010, 19:27 ]To tak jak poszukiwanie Eklasy (na innym forum) temat założyłem po to żeby się dowiedzieć czy lepiej rozglądać się za 290TD czy 300TD a nie po to żeby wysłuchiwać wujka dobra rada żebym popatrzył za BMW, Audi itp. chce Mercedesa a nie cośinnego to to samo
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....