Wymieniany teraz miałem rozrząd, zdejmowana była też miska olejowa wszystko czysto i sucho lecz zastanawiają mnie takie czarne plamy są suche twarde. Czy to zwykły brud wynikający z użytkowania? Auto 13 lat VW POLO IV
Trzeba się tym przejmować? Skoro ani to tłuste, ani lepkie. Auto ma 60 tys przebiegu a zakupione przy 48 tys przebiegu. Wątpię, żeby były coś tu się działo od spodu i wyciekało kiedyś. Co sądzicie? Wydaj mi się to być takie brudne od samego prowadzenia auta a silnik nad asfaltem jest jak się jedzie. Nawet świece były oryginalne też 1 raz zmieniałem je.
Ostatnio edytowany przez Pixelx, 06 Cze 2022, 14:55, edytowano w sumie 1 raz
Możesz umyć spód silnika i obserwować czy pojawi się coś nowego ale obstawiam, że to są pozostałości po jakiś starych wyciekach jak już wspomniał [email widoczny po zalogowaniu]
Jak nie masz osłon to możesz podjechać na myjnię gdzie mają usługę mycia podwozia, a jak nie to masz takie spraye do mycia silnika. Wystarczy spryskać silnik od spodu i później spłukać wodą.
Automatyczne światła z czujnikiem zmierzchu Automatyczne włączanie świateł to prosty system, działający w oparciu o mierzący natężenie światła czujnik zmierzchu. Dzięki niemu światła mijania są automatycznie uruchamiane w momencie gdy zapada zmrok lub auto wjedzie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.