Jeśli chodzi o grubsze naprawy to stawiam auto do mechanika bo nie za bardzo mam czas żeby grzebać w samochodzie. Z tego co wiem to mój mechanik zaopatruje się w części ze sklepu ucando.
Polecam kupować w sklepach internetowych. Jest dużo taniej niż w normalnych sklepach. Np. aleczesci.pl mają ponad milion części, duży wybór i bardzo tanio. Polecam
Polecam zakup części na technical.pl Mają bardzo bogatą ofertę i profesjonalną obsługę. Chętnie odpowiadają na pytania, a sama oferta jest szczegółowo opisana. Szybko też wysyłają towar. Bardzo fajna strona i można dzięki niej zamówić świetne części bez wychodzenia z domu.
Ja od siebie polecam "aleczesci". Mają niskie ceny wystarczy porównać z konkurencją ostatnio zaoszczędziłem na zamówieniu prawie 50 zł, więc to też nie byle jakie pieniądze
Nowe Audi S3 Sportback - oszczędne, szybkie i komfortowe Moc 221 kW (300 KM) i moment obrotowy 380 Nm, sprint od zera do 100 km/h w pięć sekund – nowe Audi S3 Sportback oferuje najlepsze osiągi w swojej klasie. Charakteryzuje się też wzorcową efektywnością: silnik 2.0 TFSI ...
Obowiązkowy przegląd pojazdu, a koronawirus? Co zrobić w sytuacji jak niebawem kończy nam się przegląd naszego samochodu? W normalnych warunkach umawiamy się na niego kilka dni wcześniej lub po prostu jedziemy wykonać ścieżkę diagnostyczną. Nie inaczej jest obecnie ...
No cóż, ja mogę polecić bardzo dobry sklep internetowy gdzie dobierzecie stosunkowo tanio szyby samochodowe (szyby24). Ostatnio musiałem wymienić w swojej Fieście przednią szybę (młodszy brat + piłka = ...). Mogę pochwalić z czystym sumieniem szczególnie obsługę klienta, szybki kontakt i przede wszystkim rzetelne odpowiedzi. Jakby ktoś był w potrzebie to zachęcam odwiedzić ten sklep
zdecydowanie sklepy internetowe, czesci o niebo nizsze niz w stacjonarnych bo w internecie jest duza konkurencja, polecam popatrzec tanio maja np. na aleczesci.pl
Duża oferta części samochodowych ma Luma, polecam osobom z Poznania i okolic. To bardzo dobry warsztat samochodowy. Na miejscu potrafią doradzić odpowiednie akcesoria i części w zależności od modelu naszego auta. Ceny tych usług są korzystne.
nie kupuję, bo kto mi je potem wymieni Jadę do ASO, na miejscu kupuję co trzeba i od razu mi wymieniają, ostatnio np. czujnik cofania sobie kupiłam, mieli świetną promocję przed swietami
Ja się staram szukać lokalnie po stacjonarnych sklepach, a jak już naprawdę nie mogę znaleźć to szukam w Internecie, ale staram się unikać allegro czy otom oto, ostatnio trafiłem na firmę która w tydzień sprowadziła mi to co chciałem.
Ja już od lat części kupuje wyłącznie w części samochodowe w zamościu i szczerze mówiąc trafiłem tam, po tym jak wpisałem w wyszukiwarce hasło części samochodowe zamość. Jak dla mnie to najlepsza metoda, ogłaszać się w internecie, dziś każdy szuka tam dosłownie wszystkiego
Kalendarz Motoryzacyjny Kalendarz Motoryzacyjny pozwala zebrać w jednym miejscu informacje dotyczące imprez motoryzacyjnych. Znajdziesz w nim ciekawe opisy i galerie z pokazów motoryzacyjnych odbywających się w kraju i zagranicą. Dodaj imprezę i poinformuj o niej inn ...
Trzask - Bogdan Woszczerowicz Firma TRZASK - Bogdan Woszczerowicz działa od 1993 roku i od początku wykonuje "ultrabond" naprawy szyb samochodowych (klejenie szyb samochodowych). Stosowana przeze mnie amerykańska technologia Ultra B-O-N-D Inc. (licencja nr 441) pozwala reperow ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.