Jak kupuję przez internet. Masz sporo sklepów czasem szukam i kupuję przez Allegro ale sprawdzam wtedy czy to sprzedaje jakiś sklep internetowy żeby było bezpieczniej jeżeli chodzi o jakieś zwroty.
Z tego co pamiętam to możesz znaleźć go w intrader.pl i to w dobrej cenie, też kilka miesięcy temu wymieniałem i nie było problemów z realizacją, czy dopasowaniem. Auto śmiga i po 15tys.km zrobionych nie ma najmniejszego kłopotu.
Dobrze wiedzieć, na pewno jak zajdzie potrzeba chętnie sprawdzę i zobaczymy czy mi też będą w stanie pomóc bo jednak w przypadku mojego Audi A6 wolę unikać słabej jakości.
Dzięki wstępnie zobaczę co i jak, ale tematu nie zamykam i z chęcią czekam na kolejne wskazówki. Zobaczymy może ktoś jeszcze podrzuci jakąś godną uwagi propozycję
Nowa wodorowa ciężarówka Toyoty do przewozu kontenerów Toyota rozszerza swój program ciężarówek na ogniwa paliwowe, pokazując nowy model elektrycznego ciągnika siodłowego na wodór do przewożenia kontenerów. Samochód zadebiutował na konferencji ...
Starszy kierowca nie znaczy gorszy Czy wiek kierowcy pozwala określić jego zdolność do prowadzenia pojazdu? Z badań wynika, że dużo większe znaczenie ma stan zdrowia danej osoby. Bardzo ważne są regularne kontrolne wizyty u lekarza, ponieważ niektórzy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.