Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
luksky napisał(a):Pierwsze słyszę argument z tablicą rejestracyjną - jest naprawdę doskonały, tylko nie wiadomo do czego? Równie dobrze możesz stwiedzić że na szybie pojazdu z zapalonymi światłami nie widać ile ma komarów czy much rozstrzaskanych.
luksky napisał(a):za dużo "filozujesz" - za kierownicą jakby nie było nie ma czasu sie zastanawiać czy to pies czy kot czy mamut, ew misiu polarny z napisem POLIZEI, ktory przelatuje nisko i robi zdjęcia.
luksky napisał(a):Ja sie nie uczepiłem, ja po prostu dzisiaj w jesienną szarugę zrobiłem kolejne cztery stówki kilometrów i wyobrażałem sobie te Wasze zgaszone światła, szczególnie z naprzeciwka lub w lusterku wstecz. Masakra.
luksky napisał(a):BRAWO, bardzo genialne - chcecie dać idiotom co nie potrafią jezdzić bezpiecznie po naszych drogach alternatywe co do zapalania świateł? Czyli w warunkach ograniczonej przejrzystości powietrza, bla, bla, bla????
Wiekszej głupoty nie słyszałem od lat. KAżdy właściciel starego BMW lub Calibry bedzie jezdził bez świateł - podczas ulewy, mżawki, itp i mamy tragedię gotową. WIekszego gó*na nie słyszałem od dawien, dawna.
Wspaniała możliwość, tylko pogratulować pomysłu.
czytanie ze zrozumieniem kogoś kto przez 18 stron topiku usiłuje wmawiać ludziom pierdoły rodem jak islamskie wierzenie w 40 dziewic jest nie na siły nikogo normalnie i trzeźwo myślacego.
luksky napisał(a):dobrze że sam zauważasz, kto opowiada pierdoły. Brak świateł powoduje że auta są lepiej widoczne niż światła zapalone
luksky napisał(a):a czy cały topik nie brandzlujesz się bezpłodnie że od razu jak przekraczasz granicę niemiecką to od razu gasisz światła bo są zbędne? Auto bez świateł wg CIebie w słoneczny dzień jest tak samo widoczne a nawet lepiej niż auto z zapalonymi światłami - nie o tym mowa? anmezję miałeś?
Ciekawe co na to kierowcy jednośladów, którym na Twoje nieszczeście też jestem, wiec nikt normalny nie jest wstanie przepowiedziec nikomu że światła oślepiają i powodują rzucanie sie pod koła. Proste jak budowa młotka.
luksky napisał(a):własnie najbardziej w słoneczny dzień nie widać aut bez świateł jak jedziesz pod słońce, widać brak TWojego doświadczenia albo brak wyobraźni albo totalne zapatrzenie w brak świateł, itp. To Ty nie powinieneś siadać za kierownicę.
luksky napisał(a):jezdziło sie kiepawo. Pod słońce to najgorsze uczucie i mnóstwo zawodowych kierowców właśnie w tym momoencie popełnia błędy, widać Ty nigdy nie jechałeś pod słońce, kiedy wogole nie widać aut z przeciwka. W słonecznej Hiszpani widać też nie byłeś tylko kolegam, kolego widział pewnie program o Hiszpanii bo ich słoneczna pogoda jest tak samo przereklamowana jak demokracja.
luksky napisał(a): Ty tego nie zrozumiesz więc przestań wciskać te swoje pierdoły wszystkim naokoło, ludzie sikają z Twoich argumentów i wypowiedzi na ww temat. Co do dostosowywania prędkości to najpierw policja nasza musi zmienić stawki mandatów za prędkość na takie europejskie typu 1000zł wzwyż, wtedy by przestrzegano prędkości. Oczywiście zaraz mi powiesz że nie ma dróg - owszem nie ma i jaki mamy na to wpływ? nie ma dróg i trzeba jezdzić normalnie i bezpiecznie a mandaty są zdecydowanie za małe i wogóle nie ściągane