Dynamiczne autko do 35-40 tysięcy

29 Cze 2012, 18:56

Witam,

Poszukuje dynamicznego autka w kwocie j/w. Poniżej trochę więcej informacji:

Typy nadwozia: sport/cupe, hatback/ sedan

Paliwo: obojętnie

Minimalna moc: 150 Km

Spalanie: do 10 litrów, chociaż jak będzie naprawdę ciekawe auto to i 13 jakoś przeżyje :)

Awaryjność- jak najniższa ;]

Rocznie robię obecnie koło 20 tysięcy, wcześniej dojeżdżałem do pracy ponad 100km dziennie dlatego też obecnie użytkuje VW Passata TDI 130koników (kręcone na 180 :) )

Auto spisywało się i dalej się spisuje idealnie ale obecnie poruszam się więcej po mieście niż w trasie dlatego chce zmienić autko na mniejsze ale i bardziej dynamiczne- jednym słowem coś co da mi większą przyjemność za jazdy :)

Kolejnym ważnym elementem jest ciekawy wygląd (lub jak kto woli unikatowy) po 1,5 roku mam dość mijania "kolegów" z tej samej fury co 300 metrów ^^

Mam nadzieję, że jakoś pomożecie :)
Mormegil
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 07 2005

30 Cze 2012, 20:25

Od siebie daje coś takiego:

[link do oferty na Allegro wygasł]

Focusów fakt, faktem jest dość sporo na drogach, ale... Co do spalania - na pewno nie będzie to 1.9TDI i 6 czy 7 l/100km. Inną sprawą jest jakość prowadzenia i przyjemność z jazdy. Ja jeździłem tylko zwykłym Focusem i wspominam go naprawdę bardzo miło.
Los_Dawidos
Aktywny

Prawo jazdy: 05 08 2010
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Opel Astra
Paliwo: Diesel
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skoda Rapid - nowy wymiar Skody
    SKODA Rapid stanowić będzie nowy wyznacznik dla wszystkich samochodów marki pod względem ponadczasowego designu oraz przestronności wnętrza. SKODA Rapid to pojazd idealnie uzupełniający dotychczasową gamę modeli, wpasowując ...