chodzi mi o to mam w fiacie brava 1.4 v12 przestawiony rozrząd o 1 ząbek i czy musze wymienić cały rozrząd czy moge rozebrać i nastawić ?? prosze o szybką pomoc z góry dzięki
Ostatnio edytowany przez eskort, 25 Kwi 2010, 21:49, edytowano w sumie 1 raz
eskort napisał(a):chodzi mi o to mam w fiacie brava 1.4 v12 przestawiony rozrząd o 1 ząbek i czy musze wymienić cały rozrząd czy moge rozebrać i nastawić ?? prosze o szybką pomoc z góry dzięki
Volvo C40 Recharge Twin o mocy 408KM i 660Nm - weekendowy test Dzień dobry, Ostatnio miałem okazję testować nowe Volvo C40, które polską premierę miało kilkanaście dni temu. Samochód jak dla mnie trochę egzotyczny z racji napędu pozostawił po sobie całkiem ciekawe wrażenia. ...
Mazda3 hatchback Nowa Mazda3 hatchback zadebiutowała 26 czerwca równocześnie w kilku miejscach na całym świecie. Tysiące dziennikarzy, blogerów i przedstawicieli mediów społecznościowych wzięło udział w szeregu uroczystych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.