Golf skrzynia biegów......

21 Sie 2008, 21:29

Witam, kupiłem sobie golfika 1 hehe wiem że to leciwe auto ale cóż. Miałem do wyboru albo 1 w dobrym stanie albo 2 w zajebistym stanie, jednak wybrałem po jazdach próbnych , nie wiem czemu ale bardziej mi się podoba z wyglądu i w ogóle hehe ale to kwestia gustu.

Jest fajny bajer w tym golfie bo w jedynce mam silniczek od dwójeczki 1.6 TDI ale jest skrzynia 4 biegowa chyba od jedynki chciał bym włożyć jakąś pięciobiegową wiem że jest to możliwe. Możecie mi powiedzieć ile to może kosztować... i drugie pytanko czy zyskam na tym większą prędkość maksymalną samochodu czyli po prostu czy po tej zmianie więcej pójdzie....?????
andziom89
Nowicjusz

Miejscowość: Domasłów

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Auta do driftu za rozsądne pieniądze – które wybrać?
    Z czasem czy innymi kierowcami możemy ścigać się praktycznie każdym samochodem. Ale kiedy chodzi o drift, to bez napędu na tył i odpowiedniej mocy nawet nie ma co stawać na torze. Popularność jazdy bokiem w Polsce stale rośnie, ...
    Arrinera Hussarya - fakty i mity
    Pierwszy polski supersamochód, Arrinera Hussarya, dumnie nosi nazwę nawiązującą do bohaterskich momentów naszej historii. Jednocześnie budzi wiele kontrowersji i wzbudza rozpalone dyskusje na internetowych forach. ...