Jednak zdecydowałam się na Peugeota 308 PL salon 2009 rok, przebieg 120 tys, 1.6 HDI (bez dwumasy i PDF), tylko 90 km (ale za to bezawaryjny i ekonomiczny), po wymianie rozrządu i filtrów - cena 17 tys.
Najtańsze flotówki na Allegro są w podobnej cenie, a nawet ciut droższe. Z tym, ze większość tych aut ma dużo wyższy przebieg. Wiec albo mamy do czynienia z prawdziwą okazją albo z miną jakich wiele
Auto okazało się miną tzn. po flotowe, licznik kręcony a po ulewach woda w środku drzwi się przelewała. Jeździł super i swoje na nim zarobiłam ale żegnałam się z nim z ulgą
Ile pali hybrydowy SUV? Za przykład weźmy SUV-y wyposażone w napęd hybrydowy. Auta tego typu są większe niż popularne hatchbacki, a ich masa zdecydowanie przekracza 1,5 tony. Dla wielu mogłoby to zabrzmieć jak recepta na wysokie spalanie i słabe ...
Voyager - boczne drzwi elektryczne ciężko odsuwają się ręcznie Wszyscy pewnie który mają Voyagera z elektrycznymi drzwiami doświadczyli z nimi pewnych problemów. Jednym z nich jest właśnie odsuwanie ich przy którym trzeba używać bardzo dużo siły. Elektrycznie chodzą ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.